De E7 toont veerkracht (3-5 winst bij HBC)

Wat kan het toch raar lopen in het voetbal. In de vroege ochtend begon de E7 hun wedstrijd tegen HBC E6. HBC had hun eerste wedstrijd gewonnen bij HFC met 0-5. We hadden geen idee wat we van de wedstrijd mochten verwachten. Om klokslag 9.00 uur trapten we af. We begonnen goed aan de wedstrijd met enkele kansen via Tijs. Maar ja in het voetbal weetje het nooit, ziedaar prompt kwamen we met 1-0 achter. We speelden wat slapjes de eerste helft, de middenvelders Collin, Mika en Quinten Zaten niet zo goed in de wedstrijd, de goed keepende Pjotr kon ook niet verhelpen dat het 2 en kort er na 3-0 werd voor HBC. Uiteindelijk was het uitblinker Kit die de 3-1 binnenpegelde en wat tevens de ruststand was. In de rust hebben wat puntjes op de i gezet. We waren in de tweede helft wat feller, wat HBC de eerste helft had. Met in de tweede helft Quinten op goal kregen we zelf nog wat kansjes via ons koningskoppel voorin Tijs en Maxime. Aan de andere kant hadden we heel wat geluk dat de bal er niet inging voor HBC. Maar ja geluk dwing je af, de tweede helft speelden we heel erg goed. Op een gegeven moment kwam Collin in balbezit op het middenveld en hij legde de bal zeer bekwaam achter de verdediging van HBC dat Tijs zeer goed afrondde en de 3-2 aantekende. Het bleef heel lang 3-2 totdat de coach een paar omzettingen deed (Mika en Finley die beide goed speelden de tweede helft in de verdediging) en Kit naar voren geschoven om toch de 3-3 te forceren, en het lukte kit rukte op naar voren en Collin kreeg de bal op een presenteerblaadje en de 3-3 binnenknalde. Maar ja wat ga je doen de 3-3 verdedigen of toch nog proberen om de winst binnen te halen, we kozen voor het laatste. Het lukte door wat geklungel in de verdediging van HBC schoof Kit beheerst de 3-4 binnen, uiteindelijk bepaalde Pjotr de eindstand op 3-5. Al met al een tevreden coach, jullie hebben allemaal getoond dat jullie heel goed kunnen voetballen en dat jullie een 3-0 achterstand in een 3-5 eindstand wisten om te buigen.

GROTE KLASSE!!!

Op naar volgende week DIOS uit, die hebben net als wij ook twee wedstrijden gewonnen!!