E8 kampioen en halve finale beker

E8 kampioen en halve finale beker

Na een voetbalmarathon beginnend met een bekerwedstrijd die wij met penalty's weer winnend afsloten was de toon gezet voor de kampioens week. Vrijdags om half vijf tegen onze aartsrivaal HFC.

HFC en ook nog bij HFC. We moesten winnen om onze ruime voorsprong te behouden. En dat is ook gerealiseerd. Onze jongens waren gebrand alleen de bal wilde niet tussen de palen komen. Uiteindelijk scoorde we, maar HFC kwam steeds weer terug einde van de tweede helft was het dan gelukkig met 2-4 en konden we opgelucht ademhalen. We waren toen al kampioen maar deze verassing hebben wij voor de volgende ochtend bewaard.

De ontlading was overweldigend en wat hebben we daarna werelds gespeeld. Een schoolvoorbeeld hoe je moet voetballen op deze leeftijd. Een wedstrijd tegen UNO e6 die wij winnend afsloten. En dat hebben wij ook gevierd. Daarna nog een zware pot tegen graftdijk e1 voor de halve finale beker. Met gehalveerd team en extra top voetballers van Alliance is het ons net niet gelukt om door te dringen naar de finale van de beker. Met een 3-4 als eindstand en er voor geknokt te hebben konden we met opgeheven hoofd het veld verlaten. Een enorme prestatie om bij de beste vier te zitten van ons gewest. Als trotse coach en trainer ben ik heel blij voor jullie. Als team gespeeld, als een leeuwen gestreden en met veel plezier dat is voetbal in de puurste vorm.

alt

{fcomment}