E11M wint voor de 3e keer met 4-3:

Dat de E11M meiden behalve goede voetbalsters ook echte knokkers zijn wordt wel duidelijk als je weet dat ze nu al voor de 3e keer met 4-3 winnen, verder een keer met 3-2 verloren, een 2-2 gelijk spel en nog eens met 3-2 gewonnen. Het is vaak krap, maar meestal trekken ze aan het langste eind.

Zaterdag jl. was het weer zo’n intens spannende wedstrijd. De meiden begonnen goed, met een overtuigende Sterre op de voor haar nieuwe linkshalfplaats. Achterin speelden Jessica en Luca weer een solide partij en tegenstander IJmuiden E2 kwam flink onder druk te staan. De 1-0 van Sterre uit een slecht verwerkte corner was dan ook verdiend. De 2-0 was er eentje om in te lijsten: Eef en Anna met een dubbele een-twee-combinatie en een rustig schuivertje van Anna tot besluit. Het leek een onbezorgde zaterdagmorgen te worden, maar dat pakte toch anders uit.

Onze jongens-tegenstanders zijn inmiddels wijzer en strijdbaar geworden. Het naïeve “haha, een meisjesteam” komen we niet meer tegen en ook IJmuiden beet zich vast. Voorin hadden ze twee snelle en handige jongens lopen, die uit een uitbraak voor de 2-1 zorgden en hun gelijkmaker was net zo’n mooie combinatie als ons tweede doelpunt. Rust 2-2 en we verheugden ons weer op een spannende tweede helft. Die kwam er: eerst kwamen wij via Anna op voorsprong, maar binnen 1 minuut lag de gelijkmaker er al weer in. Toen brak een zinderende fase aan met kansen voor beide doelen en heldhaftig keeperswerk van Danae. Lune, Pien en Jill liepen zich op het middenveld het snot voor ogen, maar beide verdedigingen hielden stand. Tot kort voor tijd Rosalie het op haar heupen kreeg. Met een subtiele voetbeweging waar Christiano Ronaldo trots op zou zijn geweest, stuurde zij een verdediger het bos in en met een geweldig schot in de korte hoek bracht zij ons de zege!!! Weer 4-3.