De E7 behaald een mooie tweede plaats bij toernooi Hoofddorp

De E7 staat de aankomende 2 maanden voor een aantal toernooien. De eerste vond plaats bij het C1000 Hofman toernooi van Hoofddorp. En dan is het 30 maart en de eerste wedstrijd begon al met kou en een sneeuwbui van korte duur. Naarmate het zonnetje d'r ff doorkwam was het lekker. Echter het was lekker voetbalweer voor de jongens.

De wedstrijden zouden 15 minuten duren echter daar werd van afgeweken zodat de wedstrijden 20 minuten duurden en de wedstrijden in rap tempo achter elkaar plaatsvonden.

De eerste wedstrijd begonnen we tegen KFC E6 uit Koog a/d Zaan. Vooraf had ik al gezien dat het een sterke tegenstander moest zijn, die een klasse hoger spelen dan de E7, dus een moeilijke wedstrijd, en dat bleek ook want bij KFC stonden een paar hele grote knapen. We begonnen met Mika op doel, maar ja de eerste minuten kwamen we dan ook moeilijk door, we kwamen niet in ons spel maar toch kregen we op de counter toch een paar kleine kansjes via Tijs, Maxime en Max. De scheidsrechter vergat voordeel te geven aan de E7, want Tijs werd onder uitgehaald zodat Maxime kon scoren, helaas werd de treffer afgekeurd. Daarentegen kwam KFC op 1-0 en 2-0, helaas deze wedstrijd werd verloren. Dan zou er de volgende wedstrijden gewonnen moeten worden. De tweede wedstrijd ging tegeb Sporting Almere E12. Hier begonnen we met Kit op doel, dus Guido weer in de achterste linie, met de gedreven Pjotr op het middenveld. We kwamen naarmate de wedstrijd vorderde steeds beter in ons spel, maar ondanks alles bleef het lang 0-0 totdat Max verwoestend uithaalde en dat bleek dan ook de winnende treffer te zijn. Voorafgaand aan onze laatste wedstrijd wisten we dat het sterke KFC punten had verloren dus we moesten de laatste wedstrijd winnen om misschien nog eerste te worden. Nu met Max op doel begonnen we goed, we kwamen door Pjotr op 0-1 en het werd niet veel later 0-2 door Tijs. Daarna was het Mika die een pegel net naast schoot.

Hoofddorp kwam op 1-2, maar ja op het andere veld was de stand ongunstig omdat KFC gewonnen had van Almere.

We kwamen nog wel op 1-3 uit een corner die Quinten binnen tikte. Daarna trad de vermoeidheid toe en het werd 2-3 en 3-3 in de laatste seconde.

Gefeliciteerd jongens met die mooie 2e plaats op het toernooi, jullie hebben gestreden, dat was het belangrijkste, maandag wacht ons het toernooi van De Kennemers in Beverwijk.