ME2 wint van DSS ME2: 2-1

Vol goede moed door de uitzege bij DIOS vorige week, maar wel zonder aanvoerders Lena en Lysanne (koor & nagel-verplichtingen.

Dit is inderdaad een meidenteam) en de geblesseerde Neve, begon de ME2 goed tegen DSS. Twee jonge druistige, aanvalsters, Nikita en Annemijn, joegen op iedere bal en de dappere Nikita scoorde in haar tweede wedstrijd meteen haar eerste doelpunt! Daarna bleef Alliance veel sterker, de arme keepster Isa kreeg niets te doen. Voor haar was namelijk een sterk verdedigingsblok opgesteld met Brecht (uitblinkster vandaag) en Esther als backs en de jarige Sterre als rustpunt in het midden (zo zal ze nog niet vaak genoemd zijn!).

Floor was als rechtshalf enorm energiek op dreef – bescheiden vertrouwde ze me in de rust toe dat ze niet wist dat ze ZO goed was als middenvelder – en de invalsters Jill en Hannelore bliezen een nuttig partijtje mee op het middenveld.

Pas in de tweede helft viel de verdiende 2-0. Een ware ‘sister act’, zoals Sterre de bal na een dribbel op Annemijn speelde die prachtig en stevig in de hoek schoot. DSS gaf niet op en knalde de aansluitingstreffer achter keepster Pien, maar verder lieten onze meiden het niet komen.

Volgende week – om 13.30u! – thuis tegen de koploper SVIJ ME2.