De E9 toe aan de winterstop

De E9 speelde zaterdag tegen Zwanenburg E7. Een aantal weken geleden speelden we ook tegen Zwanenburg,
Nu leek het wel of Zwanenburg met een heel ander team naar Alliance gekomen waren.
We kwamen al snel met 0-2 achter, maar onze jongens en meiden trokken ten aanval aangevoerd door Ole en Niels, en de stofzuiger Anna,
die zoals altijd een zwervende rol binnen dit team heeft. Zoals gewoonlijk, waren We beter dan de tegenstander en prompt viel het doelpunt achter keeper Mika,
dat betekende de 0-3. Nog Voor de rust kwamen we wel op 1-3 door een schitterende aanval, opgepikt door Niels op het middenveld,
Die passte op Maxime en die scoorde op schitterende wijze. Dat was tevens de ruststand.

In de rust heeft de coach nog een kleine speech gehouden, dit keer leek het weer te helpen, maar ja het Wordt een lang verhaal,
Finley en Luca stonden goed te verdedigen, en weer scoorde Zwanenburg, 1-4. De koppies gingen hangen, met de strijdbare Jill en Sterre op het middenveld,
keeper Mika tikte met een Mooie reflex nog een bal uit de kruising, werd het een paar minuten later 1-5. Er waren veel kansen die Net niet werden benut,
maar toch kwam de 2-5 op het scorebord, Niels scoorde met een verwoestende uithaal. Uiteindelijk werd het nog 2-6. Jongens en meiden we kunnen
terugkijken op een redelijk goede eerste seizoenshelft en jullie kunnen Genieten van een welverdiende winterstop.
Maar eerst aankomende zaterdag nog een oefenwedstrijd Tegen Onze Gezellen.