De B junioren in de beker

Wedstrijdverslag B Junioren in Beker
Vandaag was het de laatste voorronde voor de beker. In deze 3deronde kwamen alle 3 de B teams in actie. De B3 kreeg vandaag Concordia B3 op bezoek. Concordia had de in de beker nog geen wedstrijd gewonnen en was dus een tegenstander waar iets te halen viel. Na een wervelende start van de B3 was de stand 2-0. Helaas kwam Concordia toch terug in de wedstrijd en werd de stand snel omgezet na een 2-3 achterstand.

De strijd ging verder en trainer Karim probeerde van alles om de wedstrijd weer te keren. Uiteindelijk besloot hij te resetten en de wedstrijd opstelling naar origineel terug te herstellen.

Dit bleek een uitstekend idee, want hoewel Concordia nog een goal scoorden, was het toch echt onze B3 die er met de overwinning vandoor ging.

Geheel terecht wonnen zij thuis van Concordia B3 met 4-3! Gefeliciteerd! Het nam overigens niet weg, dat de B3 ook met deze overwinning is uitgeschakeld in de beker.

De B2 kreeg koploper BSM B2 op bezoek en deze stonden ongeslagen bovenaan. De B2 had een sterke groep meegenomen naar ’t Rottegat.

Ondanks deze sterke groep, werd er toch van BSM verloren. “Zonder inzet, strijd en beleving” was de ploeg van Ben ondermaats bezig.

Een overwinning was noodzakelijk om door te mogen bekeren. Het snelle team van BSM bleek dus een maatje te sterk, er werd met 3-0 verloren.

Ondanks de goede resultaten in de competitie, is onze B2 uitgeschakeld in de beker.

De B1 ging op bezoek bij Concordia B1 en moest daar hun nummer 1 positie verdedigen.

De Coach had opnieuw wat kleine wijzigingen gemaakt in de basis en was hiermee experimenteel bezig.

Opnieuw moest door tijdstippen en blessures C1 keeper Koen op doel invallen, Koen deed het overigens uitstekend.

Het team van Alliance22 domineerden de partij volledig en kreeg kans na kans. Vrij vroeg in de wedstrijd werd er door Giel voor de 0-1 getekend. Erna waren de acties er wel, maar de doelpunten bleven uit.

Gelukkig namen we in de tweede helft wel afstand van Concordia, want vroeg in de 2dehelft kon Elias vanaf afstand prachtig binnenschieten en tekende daarmee voor de 0-2.

Het was dan ook dezelfde Elias die kort voor het eindsignaal voor de 0-3 tekende. Helaas betekende de overwinning niet automatisch doorgang in de beker. Hiervoor mocht Schoten (thuis tegen BSM) niet met meer dan 4 goals winnen. Helaas won schoten gemakkelijk met 6-1. Hierdoor kwam Alliance 1 goal te kort. Dus einde voor Alliance in de beker.


Kortom, hoewel er een overwinning werd behaald in 2 van de 3 wedstrijden, word er door de B junioren niet verder gebekerd.

Helaas. Dus richten op de competitie!

Volgende week wacht de 7deronde in de competitie en krijgt onze B3 Zandvoort B2 op bezoek. Daarnaast krijgt onze B2 de koploper Geel Wit B1 op bezoek. De B1 gaat echter op bezoek bij Schoten B1. Kortom beloofd het weer een goed weekend te worden. Eerst weer gaan trainen!