F3 mist goaltjesdief: 0-0 tegen HFC F9

Een zeer aantrekkelijke wedstrijd, bij zeer aantrekkelijk weer tegen een sportief en ook op de aanval spelende tegenstander. Het was f-jes voetbal op zijn best. Behalve de doelpunten. Wie heeft er nu ooit gehoord van een F-jes wedstrijd die in 0-0 eindigde?? Ik kan me er ineens 1 herinneren ook tegen HFC, maar dat was in 2005.

En dat terwijl onze topscorer Rif weer was opgedoken, die we vorige week zo node misten. Ook hij kwam niet tot het dodelijke schot. Job had een fantastisch schot in de 1e helft, dat rakelings langs scheerde. Anna-van-de-1000-schijnbewegingen, bleef steken in die schijnbewegingen en vergat te vuren. Kit, onze enige doelpuntenmaker in drie wedstrijden, had twee schoten die een beter lot verdienenden. Gijs en Maxime, onze draaitollen met de sleepjes en overstapjes, het was allemaal mooi, maar net niet effectief…. Zelfs de vandaag zeer onstuimige, onvermoeibare Jill en de vandaag wat bedeesder Sterre wisten niet de doorbraak te forceren.

Gelukkig, de andere kant van het verhaal, is de verdediging een welhaast onneembare vesting. Mika, keepte een geweldige eerste helft met twee prachtige reddingen. Normaal moet hij het vooral van zijn onstuitbare uitlopen en zijn moed hebben, maar nu laat hij ook prima reflexen zien. Als slot op de deur, meestal geflankeerd door Kit, zwerft dan Luca voor ons eigen doel rond. Sterk in de duels blokkeert zij bal en man. Wee de jonge man, die denkt dat je meisjes even omduwt.

Maar goed, geweldig genoten van jullie inzet en teamspirit en een welverdiend punt!