4e zege op rij voor F8

Sinds de F8 thuis tegen Overbos in de laatste minuut de voorsprong verspeelde bonden deze meisjes en jongens RCH, Jong Aalsmeer en HBC aan hun zege kar. Afgelopen zaterdag was Overbos aan de beurt. Al snel werd een 2-0 bereikt, maar Overbos krabbelde nog voor rust terug tot 2-2. Weer een voorsprong en halverwege de 2e helft werd het toch nog 3-3. Er was 1 wat grotere jongen die het keeper Mika wat lastiger maakte (en die ook steeds scoorde) en die op het middenveld woeste duels uitvocht met Rif en Tristan. Daarachter waren Mans, Gijs en Luca weer oplettend. Maar het verschil werd vandaag gemaakt door een doelpunt en veel slimme passes van Twan en dan vooral Omar! Om de niet F8-fan een idee te geven (mits deze fan een beetje op leeftijd is): René van de Kerkhof. Omar lijkt vreselijk op hem. Ook krullen, een enorme snelheid en in zijn loopstijl een beetje hoekig (omar en rene lopen liever rechtdoor). Door zijn fenomenale rushes trok de F8 aan het langste eind, want hij wist er maar liefst vier in te schoppen. We hadden zelfs bijna 6-3 gewonnen, maar Fenna miste twee keer net een beetje kracht voor het laatste duwtje.

De volgende wedstrijd op 10 april ontvangen we thuis Zwanenburg F5!