Krankzinnige eerste helft is F8 te machtig

Na drie klinkende overwinningen toog de F8 naar het verre Hoofddorp. De plaatselijke SV barstte uit de startblokken. Er liep een uitermate handig baasje in de spits, die vooral in de eerste helft een plaag was voor onze defensie. De 1-0 greep onze snelheidsduivel Mans helaas zo sterk aan, dat hij de rest van de 1e helft nodig had om te recupereren.

Maar wij hebben ook een handig baasje in de spits. Uit zijn eerste mogelijkheid legde hij direct de gelijkmaker binnen. Daarna liet hun spits keeper Luca kansloos. Onder leiding van de wederom onvermoeibare aanvoerder Tristan drong de F8 vervolgens weer aan en – jawel – ons andere kanon, Omar, zorgde weer voor een gelijkmaker. Fenna, Kim en Mika zetten alle zeilen bij, maar Hoofddorp bleef aanvallen. Doordat keepster Luca te kampen kreeg met uitschietproblemen scoorde Hoofddorp opnieuw: 3-2. Nog gaf de F8 zich niet gewonnen; weer maakte Twan gelijk. Daarmee was helaas de lucht eruit. We zaten nog steeds in de 1e helft en Hoofddorp drukte nog voor de pauze door naar 5-3. Met in de tweede helft Gijs op goal en Mans weer aan de teugels in de defensie kreeg Hoofddorp niet veel kansen meer. Wij helaas ook niet. Niettemin waren alle volgers van de F8 weer apetrots op het doorzettingsvermogen van onze favorieten.