E3 ongeslagen Kampioen!!

De zenuwen waren strak gespannen bij spelers, ouders en coaches. Vandaag kwam de laatst overgebleven concurrent HFC E4 op bezoek. En de laatste wedstrijden hadden de mannen van de E3 nou niet echt overtuigend geactiveerd. Maar nu waren ze er klaar voor!! Als raketten vlogen ze uit de startblokken! Achterin gaven Marijn en Thomas weer geen kans weg. En heel lang leek Jurgen de nul vast te gaan houden. HFC werd de hele eerste helft teruggeduwd, het regende kansen, maar de ruststand was door een doelpunt van Youri slechts 1-0.
In de pauze bleek Your’s zool nog nauwelijks aan zijn schoen vast te zitten. Dankzij de bereidwillige medewerking van Mattijs’ grote broer Koen kon Youri gelukkig in de 2e helft weer meedoen. Binnen vijf minuten had Youri twee maal zijn dankbaarheid getoond en leidden we met 3-0. De tweede helft werd een voetbalshow van de E3. Teun, Jesse, Ties en Mattijs (onze balvaardige artiesten) combineerden in de richting van twee vlijmscherpe voorwaartsen: Robbie en Youri. Na Youri’s hattrick raakte Robbie volledig op stoom. Hij baarde binnen 20 minuten een ‘vijfling’. De boodschap: ‘het maakt niet uit wie hem scoort als we maar scoren’, blijkt in belangrijke wedstrijden goed tot de mannen door te dringen. Robbie werd een paar keer echt briljant vrijgespeeld. Bij die 8-0 vond HFC in de dying seconds of the game toch nog het eredoelpuntje. Negen wedstrijden gespeeld, zevenentwintig punten!!!
Mannen, wij zijn al het hele jaar trots op jullie, maar dit was helemaal errrug goed. Proficiat. We gaan er nog een geweldige laatste maand van maken.