D3: Gemiste kans

Gemiste kans

Op papier zou het moeten kunnen: uit winnen van Overbos D6. Vol goede moed en vertrouwen togen we naar Hoofddorp om dat varkentje te gaan wassen. Na een wat rustig en aftastend begin van de wedstrijd bleek dat de teams redelijk aan elkaar gewaagd waren. Nino en Elvis hadden hun handen vol aan de rechtsbuiten van Overbos, die met snelheid en techniek steeds dicht bij Joep kwam. Er waren wat kansen over en weer, en Fevzi wist op de paal te schieten, maar het was toch Overbos dat de score opende: 1-0.
Bij een verdwaalde voorzet wist Sander door goed doorlopen de keeper in verwarring te brengen. In de kluts die onstond hield Jeroen het hoofd koel en hij passeerde de keeper van Overbos met een uitgekiende boogbal: 1-1.
In de rust was de algemene verwachting bij de meegereisde deskundigen dat we in de tweede helft de wedstrijd naar ons toe zouden kunnen trekken. Maar het omgekeerde gebeurde, we kwamen op achterstand: 2-1. Gelijk daarna wist Benjamin met een van hem bekende lob de stand weer gelijk te trekken, 2-2. Toen begon de wedstrijd pas echt!
Er werd een ware veldslag op het middenveld uitgevochten en anders dan in de eerste helft werd er meer op de helft van de tegenstander gespeeld. Daar zou toch een doelpunt uit moeten komen? Het leek een kwestie van tijd. De bal ging op de paal, tegen de kruising, over en naast het doel, en diverse ke-ren recht op de keeper af, maar hij ging er niet in. En dan voel je bui al han-gen: als je zelf niet scoort, doet de tegenstander het wel! En dat gebeurde ook: een goeie counter van Overbos en zelfs Joep kon de doorgebroken te-genstander niet meer keren: 3-2. Er bleven nog een paar minuten over, maar de wedstrijd was gelopen.

Zaterdag 8 november 2008: Overbos D6 - Alliance D3: 3-2