D3: Appeltje Eitje

Appeltje Eitje

Afgelopen zaterdag trad de D3 in het veld tegen Hillegom D2, en voor de verandering speelden we niet bij Geel-Wit, maar op ons eigen Alliance-veld. Het was prachtig weer en een goede gelegenheid om aansluiting te houden met de top van de poule.
De D3 was, met als enige afwezige Frank, op volle oorlogssterkte en na een wedstrijdloos weekend in de herfstvakantie had iedereen er zin in.
De eerste helft was duidelijk voor Alliance, met enkele goede acties van het ‘linkerduo’ Rick en Jeroen, maar het duurde even voor we het doel van Hille-gom wisten te vinden, maar uiteindelijk wist Fevzi het eerste doelpunt te ma-ken.
Hillegom kwam in deze fase af en toe gevaarlijk uit, met name met lange bal-len, maar de rust werd met een 1-0 voorsprong gehaald.
In de tweede helft kregen we versterking van Marnix (D1), en wisten we de tegenstander steeds meer op de eigen helft vast te zetten. Nadeel was wel dat het voor het doel van Hillegom erg vol werd, met veel klutsballen en ge-miste kansen. Hillegom verscheen nog heel af en toe op onze helft, maar dit werd goed opgelost door onze verdediging en keeper Joep. Het was dus nog slechts een kwestie van tijd voor er voor Alliance gescoord werd. Wat ook gebeurde: 2-0 (Jeroen) en 3-0 (weer Jeroen). Appeltje Eitje!
Volgende week spelen we tegen DSK D1, en die staan momenteel boven-aan.

Zaterdag 25 oktober 2008: Alliance D3 – Hillegom D3: 3-0