Eerste voetbalclinic Hartenkamp groep aan de Heerenweg

Vrijdagmiddag 14 oktober heeft een voetbalclinic plaats gevonden voor cliënten van de Hartekampgroep, dat ondersteund werd door Alliance'22.


Eerste voetbalclinic Hartenkampgroep aan de Heerenweg IMG 20221014 WA0004

 

Het evenement vond plaats op het grasveld voor het hoofdgebouw aan de Heerenweg in Heemstede. Het initiatief voor dit evenement ligt bij onze Jan Hakker, die zelf vanwege een zware keelontsteking zelf niet aanwezig kon zijn.

 

Er werd gestart met een warming up, gevolgd door oefeningen waarin balcontroles, samenspel, trappen en plaatsen van de bal een uitgebreid onderdeel waren.

 

Uiteraard werd afsluitend een wedstrijdje gespeeld tussen de cliënten, dat qua niveau nogal uiteen lag. Gelukkig kon er gelijkwaardige teams gemaakt worden en eindigde de wedstrijd in een bevredigend 2-2 gelijkspel. Omdat iedereen zijn uiterste best heeft gedaan, kregen de spelers een diploma, waarop zij met recht trots konden zijn.

 

We doen ook een oproep voor het aanmelden van vrijwilligers, die bij een volgende gelegenheid hieraan willen meedoen. Graag dit z.s.m. kenbaar maken via gvoetbal@alliance22.nl .

 

Het was een leuke en geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.


Groet, Rob Kroonstuiver