MO13-2: Limmen een maatje te groot

Voor de MO13-2 stond in de vroege ochtend de thuiswedstrijd tegen Limmen MO13-1  op het programma. Limmen dat gezien de stand en de vorige competitie in de 2e klasse hoort. Limmen MO13-1 heeft voorafgaand aan onze wedstrijd beide wedstrijden gewonnen met redelijk grote cijfers. De 1ste helft hadden we 2 tegenstanders, Limmen en de harde wind.

We konden alleen maar tegenhouden. We hadden het geluk dat Limmen niet effectief was om de kansen te benutten. Zoals gezegd was Limmen letterlijk en figuurlijk een maatje te groot, bijna allemaal grote meiden stonden er bij Limmen in het veld. Toch hielden we het goed vol. We starten beter dan de afgelopen wedstrijden er werd nu in ieder geval hard gestreden door de meiden. De ruststand was maar 0-4.  Ondanks dat we de 2e helft de wind mee hadden was Limmen ook beter, krachtiger, schoten makkelijker, als je zou zeggen het is een MO15 team zou je het ook geloven. In ieder geval kwamen we de 2e helft wat meer aan voetballen toe, het werd 0-5 maar daarna was het Mirte Bakker die in het strafschopgebied neer werd gelegd en scheidsrechter Mika resoluut naar de stip wees. Een terechte pingel die door Mirte Bakker zelf werd genomen 1-5. Gaan we een inhaal race beginnen of niet….. Na de 1-5 was het Iva die vlak daarna de 2-5 binnenschoot na een mooie solo. Daarna was het verzet gebroken in de loop van de 2e helft. De eindstand werd 2-8, een wedstrijd die veel kracht kostte, niet alleen de wind, maar ook de fysieke kracht van de tegenstander.

Vrijdagmiddag gaan we met de meiden naar de sportschool, een teambuildingsuitje, dat doen we elk jaar met onze teams, voordat zaterdag Overbos “uit”  onze tegenstander zal zijn…….