MO13-2 verlies op een zwaar veld

Voor de MO13-2 stond er afgelopen zaterdag in Hoofddorp tegen Overbos MO13-3 op het programma. Vaak zie je dat bij een 3e team allemaal 1ste jaars zijn. Bij Overbos is dit waarschijnlijk minder waar. Het waren allemaal lange meiden. Dus waarschijnlijk veel 2e jaars.  De wedstrijd werd gespeeld op gewoon gras. Het veld was drassig, ff wennen.

We hebben in totaal 15 speelsters in het team, maar  de MO13-2 kampt met blessureperrikelen, dus afgelopen zaterdag 13 speelsters tot onze beschikking en daarbij komt dat we ook helaas geen vaste keeper tot onze beschikking hebben en blij dat Romijn elke wedstrijd een helft wil gaan keepen, Luna de Zwart die nog nooit gekeept heeft stond afgelopen zaterdag de 2e helft in het doel. De scheidsrechter was de coach van Overbos. Er waren nog geen 10 minuten gespeeld of Overbos kreeg een vrije trap in het strafschopgebied, omdat de bal werd opgepakt na een terugspeelbal op de keeper (langs de lijn vonden we dat de scheidsrechter het ff ook met een praatje had kunnen afdoen), helaas keurde hij de treffer goed want het had een indirekte vrije trap dan moeten zijn 1-0.

Na e 1-0 kregen we nog 1 a 2 grote kansen op de gelijkmaker door Donna en Iva, maar ook zij moesten opboksen tegen die lange meiden. Het bleef lang 1-0, en vlak voor het rustsignaal werd het 2-0 voor Overbos. De     2e helft kwamen we niet echt meer over de middenlijn door het zware veld. Het was een beetje tegenhouden. Halverwege de 2e helft werd het 3-0. Omdat we wat eerder waren begonnen en de 2e helft ook wat eerder waren begonnen liet hij een paar minuten te lang doorspelen, waardoor ook nog de 4-0 viel. De meiden hebben in ieder geval lekker gebikkeld op het zware veld, er werd weer veel inzet getoond door onze meiden.

a.s. Vrijdag gaan we met de MO9, MO11 en MO13 richting vv Alkmaar, voor een clinic en daarna de meiden als Player Escorts, ballenmeisjes, vlaggendragers te werk gaan met daarna de wedstrijd tussen de vrouwen van                vv Alkmaar en Excelsior te kijken….

En dan zaterdag reist de MO13-2 weer af naar Hoofddorp, dan is Hoofddorp de tegenstander.