MO13-1 ruime nederlaag bij V. en V.

Voor de MO13-1 stond afgelopen zaterdag de wedstrijd in Amsterdam tegen Vlug en Vaardig MO13-1 op het programma. Een team dat ook bovenin ergens meedraait in de competitie. Een kleine club met maar 3 jeugdteams.

Het kon wel eens een moeilijk middagje worden. Ze hebben een hartstikke mooi hoofdveld maar wij moesten tussen de keutels van ganzen voetballen op een bijveldje waar het veld ook niet helemaal gelijk was, in de rust hebben we daar over geklaagd maar mochten niet naar het hoofdveld uitwijken terwijl alleen deze 2 teams actief waren bij V. en V.

We begonnen de wedstrijd redelijk maar V. en V. hadden een verdedigingsblok opgesteld dat je er niet doorheen kwam maar de eerste de beste uitval leverde gelijk de 1-0 op. Deze stand bleef lang staan tot diep in de 1ste helft staan waarna de 2 en de 3-0 volgde. Dat we in deze 2e klasse niet veel te zoeken hebben wisten we tegen “echte” 2e klassers. De 1ste helft kregen we wat hele kleine kansjes maar leverde allemaal niets op. De 2e helft begonnen we goed uit een mooie aanval scoorde Milla de 3-1, daarna was het gebeurd want direkt daar achteraan werd het 4-1, we kwamen er niet meer aan te pas want de eindstand werd 7-1.

Volgende week volgt de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Hoofddorp MO13-1, een oude bekende uit de najaarscompetitie waar ze kampioen werden en een toernooi bij HBC. Deze 2 wedstrijden leverde beide keren leuke wedstrijden op met veel spektakel………