MO13-2 op kampioenskoers

Voor de MO13-2 worden het spannende weken. Alles moet gewonnen worden om kampioen te worden. Maar eerst afgelopen zaterdag de wedstrijd thuis tegen DSS MO13-1.

Vooraf hebben we aangegeven dat DSS de kampioen van de subtoppers is en dat we nog niet zomaar gewonnen hebben. Een extra tintje voor deze wedstrijd was dat we in de voorbereiding, eigenlijk de teamkennismaking ook al tegen dit team van DSS een oefenwedstrijd gespeeld hadden. Die werd bij DSS in juni nog makkelijk gewonnen. Enfin er stond toch wel een beetje spanning op deze wedstrijd. De wedstrijd begon om 10 uur wat rommelig, dat duurde 10 minuten, het werd een soort van flipperkast voetbal. Daarna kwamen onze meiden wat beter in de wedstrijd, er ontstonden kansen, het bleef lang 0-0,  om de score te openen kregen we een penalty, helaas van 11 meter schoot Lana recht op de keepster af dus zodoende bleef het nog 0-0 maar gauw daarna wis Lima het net wel te vinden 1-0. Er werd goed gespeeld, de meiden kwamen onze afspraken goed na, bijv. bij corners 2 achterblijven en 2 verdedigsters  naar voren bij corners, zie daar er werd bij corners veel gevaar gesticht in het strafschopgebied van DSS. Lotte was het dan ook die de 2-0 liet aantekenen en nog voor de rust werd het zelfs 3-0. Waar we de laatste weken moeite hadden met scoren lukte het afgelopen zaterdag wel. Zoals vaak zakte we de 2e helft een beetje weg. Maar de 2e helft kunnen we kort over zijn, het was eenrichtingsverkeer op het doel van DSS, er werd prima samengespeeld, mooie goals uiteindelijk kon het scorebord het niet meer aan, de eindstand werd 11-0. Achteraf een simpele overwinning. De doelpuntenmakers waren: Lima (2), Lotte (2, haar allereerste doelpunten), Lana (2), Jonna (2), Liv (2) en Dewi (1, ook haar allereerste doelpunt).  PRIMA  GESPEELD  MEIDEN.

Zaterdag a.s. wacht de zware uitwedstrijd tegen  Haarlem Kennemerland MO13-1, als die wedstrijd wordt gewonnen dan kan het eigenlijk niet meer mis gaan….