MO13-2 wint 1ste competitiewedstrijd

Binnen 2 weken was de Kon. HFC MO13-2 onze tegenstander, de 1ste keer betrof het een bekerwedstrijd en nu de eerste competitiewedstrijd. Om 13.15 uur trapten we af onder ideale weersomstandigheden. Opnieuw was bijna iedereen aanwezig tijdens een wedstrijd van de MO13-2, helaas Liv kwam ziek terug van kamp. Maar toch hadden we 14 speelsters. De eerste wedstyrijd tegen HFC eindigde in een 0-8 overwinning. Twee weken geleden liet het eerste doelpunt lang op zich wachten, ook de tweede wedstrijd was het zo, al moest er de hulp van de keepster bijkomen die de corner van Jonna in eigen doel bokste. Het bleef lang 0-1, maar toch viel de 2e treffer na 20 minuten en kwam nu echt van wederom en nu echt van de voet van Jonna. Uiteindelijk werd het nog 0-3 door Lana die de bal hoog over de keepster van HFC schoot. Dit was tevens de ruststand.
De tweede helft waren de MO13-2 ook sterker met veel kansen. Helaas bleef de tweede helft beperkt tot 1 doelpunt. Ook nu betrof het een eigen doelpunt na een schot op doel van Sophie, die de HFC-er in eigen doel schoot.

Volgende week heeft de MO13-2 een vrij weekend waarna op 7 oktober de uitwedstrijd tegen HBC op het programma staat……..