MO11 wint met grote cijfers

Na afgelopen woensdag nipt met 1-2 verloren te hebben van de koploper, wat helemaal geen schande is, stond deze zaterdag de thuiswedstrijd tegen Zandvoort MO11 op het programma. Iedereen kon lekker spelen, één wissel ook lekker omdat de tegenstander ook 8x8 wilde spelen. Zandvoort ook een pas beginnend MO11 team beet de eerste minuten goed van zich af, alhoewel de bal al gauw in het netje van Zandvoort lag, door een rommelgoal van Mara, maar ook die tellen gelukkig. De MO11 gingen onder aanvoering van Dewi op jacht naar meer doelpunten, na een kwartier spelen viel pas de 2-0 door Dewi, achterin zat het wel goed met o.a. Lara en Emmy en natuurlijk Keet. Keepster Ronja had eigenlijk niets te doen behalve een paar rolletjes. Op het middenveld stonden als vanouds Donna en Luna, beide roken eraan om te scoren, dus verlieten een beetje het middenveld om voorin te lopen, uiteindelijk gingen we met een 3-0 stand rusten door Dewi.
De meiden hadden er zoals altijd zin in, het is moeilijk om te wisselen ook omdat ze allemaal willen spelen en we de laatste tijd gewoonweg 4 wissels hebben, ook omdat de tegenstander niet mee wilt werken om 8 tegen 8 te spelen. De tweede helft werd er ook prima gespeeld, want via Julie, Mara, Julie en 2x Dewi die haar 4e doelpunt in deze wedstrijd maakte en de teller op 8 bleef steken. Meiden we hebben weer van jullie genoten, met mooie passes maar ook mooie doelpunten.
Voor de MO11 staan in deze competitie nog 2 uitwedstrijden op het programma, te beginnen op woensdag 10 mei tegen HBC…..