MO11 heeft het net weer gevonden

In de late middag, half 5 stond de wedstrijd MO11-1 tegen HBC MO11-1 op het programma. Als laatste van de dag werd er gespeeld op veld 3. Net als afgelopen woensdag, eigenlijk de laatste weken hadden weer de hele selectie, dus 11 meiden tot onze beschikking. Helaas had HBC er maar 8 meiden en wilde 7x7 gespeeld worden, dus net als afgelopen woensdag dus 4 wissels. Zoals al eerder gemeld in de verslagen kan je zien dat tot nu toe alle teams in deze 2e klasse gelijkwaardig zijn, in ieder geval we komen aan aanvallen en scoren toe met de MO11. Afgelopen zaterdag dus tegen HBC MO11-1, waar we eerder tegen MO11-2 van HBC speelden tijdens een voorwedstrijd van beide eerste elftallen van HBC en Alliance en waar we nipt van wonnen. Naar verwachting hadden we onze meiden er opvoorbereid dat we tegen allemaal 2e jaars zouden spelen maar dat was minder waar, het was dus ook een gemengd team. Vanaf de aftrap was HBC toch ietsje sterker maar na een paar minuten nam de MO11 het heft weer in handen, Ronja was zoals altijd de keepster, de eerste helft had ze weinig te doen, we begonnen met Mara, Helena en Emmy achterin, op het middenveld Luna en Milla en Julie voorin.
Na 10 minuten kreeg onze meiden een vrije trap te nemen, waar Milaa de bal wilde afspelen zei ik dat ze gewoon op doel moest gaan schieten, en prompt via een stuiter voor de keepster van HBC rolde de bal in het doel 1-0. Na een aantal minuten kwam Donna in het veld die ook haar kans rook om te scoren maar net miste. Ook Lara die woensdag voor het eerst 2x scoorde kwam op het middenveld te spelen. Dewi ging tussen alle linies spelen om HBC vast te zetten en Keet stond ook weer prima te verdedigen. De MO11 waren de hele 1ste helft sterker, via Julie kwamen we op 2-0, het 3e doelpunt van Emmy, iedereen dacht door spelen maar scheidsrechter Mika die bij het schot van Emmy heel toevallig op de achterlijn stond en via eigen zeggen “goal” op zijn horloge zag verschijnen werd het zoals gezegd 3-0, nog voor de pauze scoorde Dewi de 4-0, daarna werd er voor het rustsignaal gefloten. Eigenlijk was de wedstrijd gelopen, de 2e helft geloofden we het wel, maar wel de mooiste aanval van de wedstrijd, het was Lara die op rechts de voorzet gaf en waarna Julie prima was meegelopen om af te ronden, en de bal hoog in de touwen joeg!!
Meiden ook deze wedstrijd, zeker de 1ste helft en iets minder de 2e helft prima gespeeld!!
Zaterdag a.s. staat wederom een thuiswedstrijd op het programma, nu is Hoofddorp de tegenstander!!