Beste Alliance’22 meisjes

Via deze weg stellen wij ons graag aan jullie voor. Wij zijn TopTalent MeisjesVoetbal en richten ons op alle voetbalactiviteiten voor meisjes, van zaalvoetbaltoernooien, voetbaldagen, - clinics tot een eigen voetbalacademie. Laatstgenoemde is de eerste voetbalschool voor meisjes in Nederland!


Wij starten komende zondag, 10 februari 2013, alweer met onze achtste cursus van de voetbalacademie. De academie bestaat uit tien techniektrainingen onder leiding van Suzanne Bakker (oud
FC Utrecht speelster en momenteel aanvoerder van het Nederlands Zaalvoetbalteam) De cursus start op het complex van DSS te Haarlem, echter in verband met werkzaamheden aan het kunstgrasveld van DSS zullen de laatste vier trainingen van de cursus plaatsvinden op jullie eigen complex. De cursus vindt om de week plaats.

Nieuwe deelneemsters starten in niveau één waarbij de diverse technieken van aannemen, passen, dribbelen, drijven, kappen, draaien en passeren worden aangeleerd. Het accent van de trainingen ligt op de ontwikkeling van het individu. Voor de keepsters is er een aparte cursus onder leiding van Jasper van Gelderen, keeper selectie FC Volendam.

DSC_0003Dit spektakel vindt tweemaal per maand plaats op zondag van 09:30 tot 10:45 uur en is dus alleen voor meisjes tussen de 6 en 14 jaar, ongeacht niveau! Alle deelneemsters ontvangen een compleet NIKE voetbaltenue, NIKE bal en een certificaat.

Ook zullen er diverse bekende voetbalsters (van de Betaald Voetbal Organisaties) langskomen om de deelneemsters nog meer tips te geven. En natuurlijk mag een foto en handtekening dan niet ontbreken!

Wij zijn niet concurrerend ten opzicht van Alliance’22, maar de trainingen zijn juist aanvullend. Wij richten ons namelijk op de individuele ontwikkeling van elke deelneemster.

Kijk voor meer informatie of meld je direct aan voor deze leerzame en leuke belevenis via onze websitewww.toptalentmeisjesvoetbal.nl

Inschrijven kan tot en met zaterdag 9 februari 2013.

Wij bieden een unieke kans om aan de trainingen mee te doen. Als er zich 5 meisjes uit hetzelfde team of tegelijk (bv. vriendinnen of meisjes die niet actief zijn bij een voetbalclub) aanmelden, betalen zij €150,-- in plaats van €190,-- per persoon. Het is mogelijk om te betalen in maximaal drie gelijke termijnen!

Stuur deze e-mail dus gerust door naar andere geïnteresseerde meisjes (het maakt niet uit of ze wel of niet op voetbal zitten).

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan zijn wij te bereiken op onderstaande contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

TopTalent Meisjesvoetbal

Suzanne Bakker & Fardy Bachdim

06-52716900

suzannebakker@toptalentmeisjesvoetbal.nl

www.toptalentmeisjesvoetbal.nl