Herfstvakantie activiteiten


Geachte leden van het Bestuur.

Evenals vorig jaar organiseert de Stichting Bloemendaal- Dogon i.s.m. Bovelander en Bovelander Sportprogramma’s en de Gemeente Bloemendaal een sportmiddag voor kinderen van de basis schoolleeftijd waarbij jongere en/of oudere broertjes of zusjes natuurlijk ook welkom zijn. Voor kinderen een unieke gelegenheid om onder zeer deskundige leiding van alles te leren over sporten als hockey, voetbal , rugby maar ook andere sportactiviteiten. Plezier en samenspel staan voorop!

Ook voor (groot-)ouders en oppas en een heerlijk ontspannen evenement in de herfstvakantie op het prachtige cricketveld aan de Donkerelaan nr 14 ( 2061 J.L.) te Bloemendaal . 21 oktober ,van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Er zal een klein bedrag gevraagd worden voor deelname.(5 euro) Bovelander en Bovelander schenken de opbrengst GEHEEL aan de Stichting Bloemendaal Dogon.

De stichting ondersteunt voorzieningen in Pays Dogon zoals waterputten en scholenbouw. Dit alles staat in het licht van de millenniumdoelstellingen.

Wilt u dit bericht nu alvast in de agenda opnemen ? Meer informatie kunt u ook tegen moet zien op de site van Gemeente Bloemendaal, een week van te voren. Wij komen in de week van 5 oktober naar de clubs toe om flyers en posters te brengen en enig informatiemateriaal over het goede doel.

We hopen op een goede samenwerking!

Als er nu al vragen zijn belt of mailt u naar:
Pim van Zalingen 0653511600/ vanzalingen@quicknet.nl
Liesbeth Spigt 0611387268 / spigt@worldonline.nl

bestuursleden Stichting Bloemendaal-Dogon)

Met vriendelijke groet, Liesbeth Spigt