Pilot samenwerking Alliance-voetbalschool Master Voetbal Plan

Sinds januari werkt Sv Alliance’22 samen met de voetbalschool Master Voetbal Plan van Wasi Malik, voormalig wereldkampioen straatvoetbal. Master Voetbal Plan is een voetbalschool voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar.

 

Hieronder laten we Wasi even zelf iets meer vertellen!

 

Hallo allemaal!


Mijn naam is Wasi Malik,

 

Oeps.. dat is mijn motto: Open eerlijk persoonlijk en sportief!


Ik heb jarenlang op hoog niveau straat- (Streetlegends met Edgar Davids), zaal (Jong Oranje),- en veldvoetbal (AFC en Ajax) gespeeld. Tijdens mijn voetbalcarrière heb ik gespeeld in Nederlandse en buitenlandse competities, talloze artikelen en boeken gelezen, cursussen gevolgd en seminars bekeken, naar bijeenkomsten gegaan & coaching gekregen.. (het was een lang proces!). Enkele jaren geleden heb ik besloten dat ik de belangrijkste en meest bruikbare lessen die ik uit deze investeringen heb gehaald, graag met de jeugd wil delen en hun daarmee inspireren en motiveren. Hieruit is de voetbalschool Master Voetbal Plan ontstaan. Ik heb er bij de opzet van de voetbalschool voor gekozen om niet zozeer te focussen op talent, maar om in te zetten op de ontwikkeling van iedere speler ongeacht het niveau. Je zou denken dat ik al op jonge leeftijd goed was, maar dat is niet zo. Mijn talent kwam er pas op latere leeftijd uit. Maar ook als dat niet het geval blijkt te zijn, dan moeten de kinderen alsnog met plezier moeten kunnen voetballen.


Bij Master Voetbal Plan staan plezier, zelfvertrouwen en ontwikkeling van het kind centraal. De trainingen worden verzorgd door mij en mijn collega trainers. Alle trainers van Master Voetbal Plan hebben zowel een voetbal,- als pedagogische achtergrond. Zo hebben zij bijvoorbeeld de ALO of de opleiding Sportkunde afgerond of zijn daarmee bezig en zijn in het bezit van hun Oefenmeester 3 diploma.


Mocht je eens een kijkje willen komen nemen? Wij zijn er op zondagmiddag van 12.15 tot 16.15 uur:

Leeftijd  Tijd 
 7 & 8 jaar  12.15-13.15 uur
 9 &10 jaar  13.15-14.15 uur
 11 & 12 jaar  14.15-15.15 uur
 13 & 14 jaar  15.15-16.15 uur

 

Mocht je bij jouw beste vriend of vriendin in de groep willen die misschien iets ouder of jonger is dan jij? Dat kan natuurlijk ook!


Gratis proefles? Stuur een bericht naar hallo@mastervoetbalplan.nl.

 

Nieuwsgierig naar wat ik met een bal kan?

Check dan deze link: Wanneer de bal ook van jou houdt!

 

Vriendelijke groeten en tot gauw!

Wasi Malik

Wil je kind ECHT gelukkig zien?

Master Voetbal Plan

 

Alliance stelt veld 3 op zondagmiddag ter beschikking voor de activiteiten van de voetbalschool en is in de pilot tot en met zondag 2 juni heel benieuwd wat de reacties zijn van leden van Alliance en hun ouders. Een werkgroep onder leiding van Hoofd Jeugdopleiding Tony Waasdorp monitort deze reacties en onderzoekt alle aspecten van en voor een voetbalschool. In juni 2019 verwacht de werkgroep een advies aan het bestuur te kunnen uitbrengen of in seizoen 2019-2020 een voetbalschool onderdeel van het voetbalaanbod van Alliance zou moeten zijn en zo ja, in welke vorm en hoe georganiseerd en gepositioneerd. Wilt u hierover meedenken en -praten en/of als u hierover vragen heeft, dan is de werkgroep bereikbaar via e-mailadres voetbalschool@alliance22.nl.

 

Op donderdag 11 april van 198.30 tot 20.30 uur vindt er een presentatie plaats over Master Voetbal Plan in de kantine van Alliance. De werkgroep van Alliance zal daar ook bij aanwezig zijn. U bent daarbij van harte welkom.