Indelingen jeugdteams seizoen 2018-2019

Proces en Publicatie Jeugdteamindeling 2018-2019

Zorg dat je Voetbal.nl account bijgewerkt is, zodat je de teamindeling kunt bekijken! De jeugdteams voor het nieuwe seizoen zijn ook dit jaar weer, onder leiding van Tony Waasdorp (Hoofd Jeugdopleiding), volgens een strak georganiseerd proces ingedeeld. Hieronder staan de belangrijkste momenten binnen dit proces genoemd:svA22 Proces indelingen jeugdteams

Publicatie en Privacy

De uiteindelijke teamindeling zal vanaf zaterdag 16 juni om 19.00 uur via Sportlink beschikbaar zijn.
In verband met de nieuwe privacy wetgeving Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei jl. in werking is getreden, is het niet meer toegestaan om persoonsgegevens openbaar te maken. Dat betekent dat de teamindelingen niet op de site geplaatst kunnen worden zonder toestemming van elk individueel (ouder van) lid.
Om in Sportlink te kunnen zien in welk team je ingedeeld bent, is het nodig om deze toestemming te verlenen door in de Voetbal.nl app in te loggen en je privacy niveau aan te passen via het menu Instellingen > Mijn persoonsgegevens. Je kunt ook je privacy niveau aanpassen via de website voetbal.nl. Je klikt dan na inloggen op ‘Instellingen’, waar je onder ‘Zichtbaarheid’ je privacy niveau aanpast.
Er zijn 3 niveaus van zichtbaarheid van jouw gegevens:
- Normaal = naam + foto
- Beperkt = naam, geen foto
- Afgeschermd = geen naam, geen foto
Zie hieronder een voorbeeld van deze 3 niveaus:

voetbal.nl app

Er is minimaal het niveau ‘Beperkt’ nodig om je naam binnen een team te kunnen zien staan. Nadat je de benodigde aanpassing hebt gedaan, kun je via het menu bovenaan deze pagina de teamindeling bekijken. Het kan ongeveer 10 minuten duren totdat je gewijzigde privacy niveau zichtbaar is op deze website.
Let op: het inloggen in het Voetbal.nl account werkt alleen met het email-adres dat je ooit hebt opgegeven bij Alliance ‘22 en waarmee je dus ook bij de KNVB bent aangemeld. Voor ouders: dat is het primaire e-mailadres dat je hebt opgegeven bij de aanmelding van jouw zoon of dochter.

Weet je niet meer welk e-mailadres het is of als je dat e-mailadres niet meer gebruikt, stuur dan s.v.p. een e-mail aan jeugdvoorzitter@alliance22.nl. Wij proberen je dan zo snel als mogelijk te helpen jouw gegevens te verstrekken en - zo nodig - te wijzigen, zodat je ook in weer voetbal.nl kunt.

Uitlegavond

Op woensdag 20 juni van 19.30-21.30 uur is er een uitlegavond over de teamindeling op de club. Hier zullen coördinatoren, hoofdtrainers en Tony Waasdorp aanwezig zijn om indien gewenst toelichting op het proces van en de keuzes binnen de teamindeling te geven.