UITNODIGING NIEUWJAARSRECEPTIE OP 8 JANUARI

oliebollenHet bestuur nodigt graag alle leden, ouders, oud-leden en iedereen, die sv. Alliance '22 een warm hart toedraagt, uit voor onze Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari as, vanaf ca. 16.00 uur in ons fraaie clubgebouw.

Onder het genot van een drankje en een hapje wil het bestuur graag met iedereen proosten op een gezond en sportief 2012, het jaar van ons 90-jarig jubileum.

Voorafgaand aan de receptie zelf krijgt officieel het Felix Speeplein zijn naam, ter nagedachtenis aan ons erelid en oud-voorzitter. Tijdens de receptie zelf wordt natuurlijk de Gustenhoven beker uitgereikt aan de vrijwilliger van 2011 en we onthullen de namen van alle gulle gevers op de langverwachte Alliance-wall.

LET OP: U kunt zich hier nog steeds opgeven voor de Alliance-wall, ter ondersteuning van uw club!!!

Het wordt een gezellige middag op ons eigen complex, want voorafgaand aan de receptie worden er leuke, onderlinge wedstrijden gespeeld. Zo spelen vanaf ca. 12.00 uur Zondag 3 en Zondag 4 tegen elkaar en vanaf ca. 14.00 uur zijn er twee wedstrijden, te weten Zondag 2 tegen de A1 en Zondag 1 tegen Zaterdag 1 (de traditionele 1e wedstrijd van het nieuwe jaar).

We rekenen dus op de komst van vele belangstellenden, tot zondag 8 januari!

Ben Steeman,
namens het Alliance-bestuur