Michael van Praag te gast bij opening Alliance complex

Het heeft even moeten duren maar 8 oktober is het eindelijk tijd voor de officiële opening van ons vernieuwde complex. We roepen alle Alliancers op om deel te nemen in de feestelijkheden. De opening wordt verricht door Michael van Praag (bondsvoorzitter KNVB), wethouder Jack van der Hoek en onze voorzitter Ben Steeman.

Na ruim een jaar afwezigheid is Alliance weer thuis. Afgelopen weken is er nog hard gewerkt om de laatste hand te leggen aan de laatste loodjes… Met succes. Alliance heeft een prachtig vernieuwd complex. Alle reden om dat feestelijk te openen.

Het programma voor 8 oktober ziet er als volgt uit: omstreeks 15.00 uur wordt de officiële openingshandeling verricht en start de receptie voor leden en genodigden. Gelijktijdig zijn er op het kunstgras activiteiten voor jeugdleden (o.a. hardste schot, penalty shoot out).

Van 17.00 tot 19.00 uur is er een buffet voor leden, daarna start de feestavond met o.a. muziek van de band Flow (Wouter Helmink) De feestavond duurt tot ca. 00.00 uur.

Voor het buffet vragen we een eigen bijdrage van € 7,50 (warm en koud buffet en 2 drankjes). We rekenen op een grote opkomst! De parkeer ruimte is beperkt, kom dus zoveel mogelijk op de fiets. Tot zaterdag.