Grote clubactie 2011


Beste Alliancers,

Net als andere jaren gaan de E- en de D-jeugd weer op pad met loten voor de Grote Clubactie.
De werkwijze is anders als vorige jaren. We werken nu met verkoopboekjes. Hierin kun je de mensen noteren die loten willen hebben. In het boekje zitten bedankbriefjes en deurzegels. Deze kun je afgeven aan de mensen die loten hebben besteld. Van elk verkocht lot van € 3,00 krijgt de verkoper minimaal € 0,50 en maximaal € 0,95 en wel als volgt:

 Verkocht lot 1 t/m 25 levert € 0,50 per lot op;
 Verkocht lot 26 t/m 50 levert € 0,65 per lot op;
 Verkocht lot 51 t/m 75 levert € 0,80 per lot op;
 Verkocht lot 76 en meer levert € 0,95 per lot op.

Enkele belangrijke data:
• Tijdens je training of zaterdag 10 september ontvang je een boekje, waarin een ieder die bij jou loten wil kopen zich kan inschrijven. Hiervoor heb je twee weken de tijd.
• Als er nog behoefte is aan extra boekjes dan kun je die bij het wedstrijdsecretariaat komen halen.
• Vanaf zaterdag 24 september kom je met jouw voorintekenlijst in een doos die dan klaar staat in het wedstrijdsecretariaat. Maak voor de zekerheid een kopie van je lijst(en) voor jezelf !
• Zaterdag 1 oktober kun je je jouw lijst weer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat je krijgt dan het aantal loten dat op jouw lijst staat. Nu heb je vervolgens vier weken de tijd om iedereen zijn of haar loten te brengen in ruil voor het lotengeld.
• Zaterdag 29 oktober en 5 november (dus niet eerder) breng je het lotengeld mee naar het Alliance-wedstrijdsecretariaat en ontvang jij jouw terecht verdiende premie.
• Donderdag 24 november vindt de trekking plaats.
• Zie voor het prijzenpakket www.degroteclubactie.nl

Het spreekt voor zich dat het niet verplicht is om loten te verkopen, of dat het er gelijk heel veel moeten zijn. Ook een paar verkochte loten draagt dat belangrijke steentje bij.

Ook dit jaar worden de drie beste lotenverkopers verrast met een mooie voetbal

Alliance heeft een nieuwe behuizing en hiervoor is veel geld nodig. Doe je uiterste best en heel erg veel succes toe met de lotenverkoop.

Hans Homburg, tel 06 1037 5533

Vergeet niet je naam, adres en elftal in elk boekje te schrijven!