Update: Zonnepanelenactie; Alliance '22 verduurzaamt!

De zonnepanelenactie die we in de zomer met 3XL Light & Solar Solutions zijn gestart, heeft al resultaten opgeleverd. Leden hebben offertes aangevraagd en de eerste zonnepanelen zijn geplaatst! De eerste deelnemers zijn erg tevreden over het aanbod en de vlotte service van 3XL "Tussen de aanvraag, akkoord en installatie zaten 10 dagen".

 

Nieuwsgierig? Was je al van plan om te kijken naar de mogelijkheden om zonnepanelen op je dak te leggen? Check dan www.alliance22verduurzaamt.nl voor meer informatie. Uit de eerste offertes blijkt dat 3XL Light & Solar Solutions een scherpe prijs biedt aan de leden, vrienden en bekenden van Sv. Alliance '22. Deze prijs valt bijvoorbeeld lager uit dan de actie die de gemeente Haarlem nu via het bouwloket aanbiedt. Bovendien help je, door te kiezen voor zonnepanelen van 3XL Light & Solar Solutions, ook mee aan het verduurzamen van het clubgebouw van Sv Alliance '22. 

 

Samen verduurzamen

Vijf jaar geleden heeft 3XL Light & Solar Solutions de zonnepanelen voor ons clubgebouw geleverd en is sindsdien zijn ze onze sponsor en partner in het verduurzamen van de club. Met 3XL zijn we nu een actie gestart om gezamenlijk met de club én de leden verder te verduurzamen. Leden en familie/vrienden/bekenden krijgen een aantrekkelijk aanbod om hun huis of bedrijf van zonnepanelen te voorzien. Vervolgens zorgt 3XL Light & Solar Solutions dat 5% van elke voltooide installatie direct doorgaat naar het potje dat Sv. Alliance '22 gebruikt om de clubgebouw te verduurzamen! Zo slaan we twee vliegen in één klap. Meer informatie over de actie en de mogelijkheden om een offerte aan te vragen vind je op: www.alliance22verduurzaamt.nl

 

Sponsoractie Alliance 22 Verduurzaamt