Update schema's trainingen en veldwachters (zo 24-5, 11 uur)

Nu de meeste seniorenteams hebben aangegeven ook te willen trainen, zijn de trainingsschema's voor door de week en in het weekend aangepast (zie bijlagen met in de donkerblauwe vlakken met witte letters alle aanvullingen en aanpassingen.

Deze schema's gelden tot en met zondag 14 juni 2020 en de schema's voor veldwachters voor de komende drie weken staan ook in de bijlagen. Belangrijke wijziging daarin is dat de openstaande veldwachtersdiensten aan teams zijn toebedeeld. Dus kijk s.v.p. daarin of jouw team of het team van zoon/dochter een veldwachtersdienst heeft.

Graag horen we wie de betreffende veldwachtersdienst gaat vervullen via tc@alliance22.nl. De checklist voor de veldwachter staat ook hieronder bij de bijlagen.

 

Maandag 15 juni starten de werkzaamheden om de toplagen van de velden 1 en 3 te vernieuwen. Die geplande werkzaamheden duren tot en met 14 augustus 2020. We hebben van half juni tot half augustus alleen de beschikking over veld 2. Tony en Menso gaan komende week de teambegeleiders vragen of zij deze hele periode willen doortrainen. Per 15 juni volgt er een nieuw schema dat alleen betrekking zal hebben op trainingen op veld 2.

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand Taken van de Veldwachter v2.pdfTaken van de Veldwachter v2.pdf142 kB24-05-2020 11:08