Sponsor event donderdag 5 april 18.30-22.00 uur

Geachte sponsor, Beste sportvriend(in),

Zoals eerder aangekondigd informeren wij u hierbij verder over onze jaarlijkse sponsoravond. Bijgaand treft u de indeling aan van deze gevarieerde avond die gehouden wordt op donderdag 5 april. Afgezien van het ontmoeten van collega-sponsors onder het mom van gezelligheid zal ook het thema duurzaamheid en het 95-jarig bestaan van onze vereniging in het kort de revue passeren.

Wij zijn blij met de komst op deze avond van onze betrokken buurtgenoot Michael van Praag. Onder andere bekend als oud-voorzitter van AFC AJAX en thans Algemeen Voorzitter van de KNVB en voorzitter van de Nationale Sportraad. Michael zal ook een korte voordracht houden.

Het evenement vindt plaats op ons eigen sportcomplex aan de Zeedistelweg te Haarlem en de (inloop)aanvang is 18:30 uur. Het einde van de avond schatten wij in op ongeveer 22:00 uur.

Voor de inwendige mens wordt door ons gezorgd door middel van een hapje (koud en warm buffet) en een drankje. Graag verzoeken wij uw komst bij ons aan te melden, door middel van een mail aan sponsor@alliance22.nl. Onze Witte Brigade kan dan rekening houden met uw komst. Uw partner en/of collega is eveneens van harte welkom!

Uw contactpersoon in onze commissie zal u een deze dagen ook nog telefonisch benaderen over dit event voor het geval u dit bericht toevallig heeft gemist.

Met vriendelijke sportgroeten en graag tot ziens!

Sponsorcommissie sv Alliance ’22                    sv Alliance ‘22

Frans Koster, voorzitter                                    Ben Steeman, algemeen voorzitter
Bijlagen:
Bewaar het bestand svA22 programma sponsor event 5-4-2018.pdfsvA22 programma sponsor event 5-4-2018.pdf135 kB29-03-2018 16:10