In memoriam Fred van Doorn

Vorige week donderdag kregen we het droevige bericht dat Fred van Doorn heel onverwacht aan een hartstilstand is overleden.

Fred was dit seizoen de teamleider van de JO17-2, het team waar zijn zoon Wouter in speelt. Al vanaf de mini’s was Fred zeer betrokken bij de teams van Wouter. Op wedstrijddagen was hij als trouwe bezoeker en supporter altijd aanwezig. Als het nodig was sprong hij bij, bijvoorbeeld om een wedstrijd te fluiten. Daarnaast heeft Fred als teamleider de organisatie rond de teams, seizoenen lang, tot in de puntjes geregeld. Hij deed dat op een hele prettige manier. Zaken die extra aandacht verdienden, bracht hij op een rustige en duidelijk manier onder de aandacht en hij droeg ook altijd zijn eigen steentje bij om die op te lossen. Fred was een stille kracht van het type waar we als vereniging veel aan te danken hebben. Hij wordt gemist.

Donderdag 15 februari wordt Fred begraven. We zullen daar met een afvaardiging van de vereniging en spelers en ouders van de JO17-2 aanwezig zijn. We wensen Wouter, Renate, familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

Namens het bestuur van S.v. Alliance’22
Robert Graat
Bijlagen:
Bewaar het bestand Overlijdensbericht Fred van Doorn.pdfOverlijdensbericht Fred van Doorn.pdf258 kB14-02-2018 18:29