Lees alle informatie over het nieuwe seizoen in de Goalgetter!

Het nieuwe voetbalseizoen is gestart, dus de nieuwe Goalgetter is uit!
Lees in ons jaarlijkse magazine alle belangrijke informatie voor seizoen 2016-2017, zoals over kantinediensten, scheidsrechterzaken, contributie en gedragsregels. Daarnaast stelt Tony Waasdorp, onze nieuwe hoofd jeugdopleiding, zich voor en vind je uitleg over wat de Technische Commissie eigenlijk precies doet. Klik op deze link en download de Goalgetter 2016-2017 nu!

Maandagavond spreekuur
Heb je persoonlijke vragen of wil je informatie hebben over het (voetbaltechnische) beleid van de vereniging, dan is het mogelijk om een bestuurslid, het hoofd jeugdopleiding, de technisch jeugdcoördinator of de algemeen jeugdcoördinator iedere maandag tussen 19.00 en 20.00 uur (m.u.v. feestdagen) in de bestuurskamer van Alliance te spreken. Je bent van harte welkom! Een afspraak maken is niet nodig.
Wil je liever een afspraak maken of heb je een vraag waarover je uitgebreider wilt spreken? Maak dan een aparte afspraak via een van de (jeugd)bestuursleden of rechtstreeks met de persoon die je wilt spreken. Op maandag tussen 20.00 en 21.30 uur wordt dan graag tijd voor je vrijgemaakt.

Communicatiecommissie
Via verschillende middelen zoals de site, nieuwsbrieven, ouderavonden en de Goalgetter proberen we je zo goed mogelijk te informeren over alle belangrijke zaken. Mocht je iets missen, vragen of tips over informatievoorziening hebben, dan kun je je vraag mailen aan de Communicatiecommissie via commun-cie@alliance22.nl