JO13-3: Nederlaag bij de Koninklijke 5-4

Na afgelopen zaterdag bij DSS met 1-8 gewonnen te hebben stond er afgelopen maandag 8 april alweer een competitiewedstrijd op het programma, alweer de 5e uitwedstrijd op rij.

Dit keer was de Koninklijke (nee niet die uit Madrid) op het programma. Deze wedstrijd stond eigenlijk geprogrammeerd voor zaterdag 11 mei (Hemelvaart weekend), echter we kregen bericht of de wedstrijd op een andere dag gespeeld kan worden. Het was goed voetbalweer. HFC JO13-8 was de tegenstander. Als we net zo zouden spelen als afgelopen zaterdag dan konden we nog iets van de boys verwachten. De boys begonnen voortvarend want binnen 10 minuten stond het al 0-2 door doelpunten van Fitz. Daarna liep het allemaal wat minder, gevolgd door de 1-2, daarna kwamen wat grote jongens binnen de lijnen, en wat goed voetballende boys, later bleek dat ze wat spelers uit andere teams hadden gehaald, want hun JO13-1 en 2 spelen allebei divisie en de overige teams t/m 3e klasse, dus ook veel hoger dan onze 5e klasse. Jammer, want we probeerden HFC tegemoet te komen maar ja...... Nog voor de rust scoorde Fitz de 1-3, de ruststand werd uiteindelijk op 2-3 bepaald. De 2e helft hadden we weinig in te brengen, een paar kleine kansjes, HFC kwam terug tot 3-3 waarna Fitz zijn 4e doelpunt scoorde 3-4, het werd uiteindelijk 5-4 voor Kon. HFC JO13-8. Zaterdag staat er voor de boys een mooie uitdaging op het programma en wel tegen FC VVC, die nog alles heeft gewonnen, deze wedstrijd wordt gespeeld in de Alliance Arena. Hopelijk worden de boys aangemoedigd door ouders/vriendjes, opa`s, oma`s.....