’t Wapen van Kennemerland & Alliance’22

Wapen van Kennemerland

Naast de gunstige ligging vlakbij Alliance heeft eigenaar Robbert van Berkel zelf ook in de jeugd van Alliance gevoetbald en draagt de club daarom een warm  hart toe. Daarnaast verzorgd ’t Wapen van Kennemerland regelmatig het eten voor evenementen op de club.

De aanbieding voor leden
’t Wapen van Kennemerland heeft speciaal voor Alliance leden een aantal leuke kortingen bedacht. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij je reservering aangeven dat je lid bent van Alliance! Je kunt dan profiteren van de volgende aanbiedingen:

·         10% korting voor alle leden van Alliance

·         5% korting op het huren van onze zalen

·         Afsluiting of start van het seizoen: 3 gangen diner of BBQ + onbeperkt drinken (2,5 uur) €40,- per persoon

·         Bierproeverij: proeverij van diverse bieren met bijpassende hapjes € 15,- (minimaal 15 personen)

·         Wijnproeverij: proeverij van diverse wijnen met bijpassende hapjes €15,- (minimaal 15 personen)

·         Pannenkoeken + onbeperkte limonade + verassingstoetje €10,- per kind

’t Wapen van Kennemerland
Dagelijks open van 10.00 tot 24.00 uur voor koffie, lunch, borrel, diner & zaalverhuur.

Voor Haarlemmers is ’t Wapen van Kennemerland een geliefde pleisterplaats na een ontspannen wandeling of fietstocht. Laat je niet misleiden door de naam ‘de Stinkende Emmer’, waaronder het restaurant onder echte ‘muggen’ misschien nog beter bekend is. 
We serveren heerlijke gerechten uit het seizoen met een wisselend maandmenu, daarnaast ook vaste klassiekers als carpaccio, saté & tomatensoep. 
Voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak of een borrel bent je meer dan welkom op deze prachtige locatie aan de rand van Haarlem.


Meer weten? Of benieuwd naar ons restaurant? Neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens of neem een kijkje op www.wapenvankennemerland.nl!

023-524 05 32

contact@wapenvankennemerland.nl