Alliance’22 heeft een Verenigingsmanager!

We zijn heel blij dat we Chris Beck per 1 juli 2024 mogen verwelkomen als verenigingsmanager van Alliance’22! De Verenigingsmanager is een nieuwe rol binnen Alliance’22. In de ALV van 18 maart 2024 is, naast het besluit voor de nieuwe opzet van het vrijwilligersbeleid, ook besloten tot het aanstellen van een verenigingsmanager (VM). De VM gaat ervoor zorgen dat we de organisatie van Alliance versterken en kunnen verbeteren, om te zorgen dat Alliance en de vrijwilligers soepel en met plezier blijven draaien.

Chris (35) is een echte ‘Alliancer’ die velen van jullie al zullen (her)kennen. Hij is sinds 2012 lid en is ,na een mooie carrière als voetballer, nu coach van Alliance Zondag 2. Een succesvolle coach welteverstaan want afgelopen weekend is het tweede van Alliance onder zijn leiding gepromoveerd naar de 1e klasse!! Zijn zoontje Jacx speelt sinds vorig jaar bij de Mini’s van Alliance. In zijn professionele carrière heeft Chris ruime ervaring opgedaan in het coördineren en structuren van zaken en het aansturen van mensen.

 

Alliance 22 heeft een Verenigingsmanager juni 2024

 

Chris zijn eerste verantwoordelijkheid zal zijn om samen met de commissie vrijwilligerszaken het vrijwilligersbeleid uit te voeren.  Daarnaast zal hij de club en het bestuur ondersteunen om de zaken goed te laten verlopen en zo als club vooruitgang te boeken.

 

Wouter Spaans (bestuurslid vrijwilligerszaken): “In de ALV van 9 februari 2024 is besloten dat we zaken anders moesten gaan regelen op Alliance om de continuïteit van de vereniging te kunnen blijven garanderen. We willen een toegankelijke en betaalbare vereniging blijven, en daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Een werkgroep, bestaande uit diverse leden, heeft het bestuur geholpen door een plan op te stellen voor de financiering en de aanstelling van een VM. De werkgroep heeft het  profiel opgesteld voor de VM en de randvoorwaarden beschreven waaraan voldaan moet worden om de VM succesvol te kunnen laten zijn. Er is door de werkgroep heel veel en goed werk verricht met als resultaat dat we nu een super goede ‘groen-zwarte’ kandidaat hebben kunnen aannemen, en er al veel stappen zijn gezet die hem gaan helpen een vliegende start te maken in zijn nieuwe functie. Die vliegende start is ook nodig, want ondanks alle voorbereidingen is er nog een heleboel te doen om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Een lang verhaal aangezien er ook echt een hoop gebeurd is, maar in het kort zijn we super blij dat we Chris hebben kunnen aannemen en zijn we er zeker van dat zijn aanstelling als VM een succes wordt!”


GOOD JOB ALLIANCE 22