SPONSOR UITGELICHT: Dutch Designs

Creativiteit
Bijna 4 jaar geleden zijn wij (Vincent Voorduin en Frank van Wees) ons grafisch ontwerpburo Dutch Designs with lemon gestart. Eerst vanuit huis en inmiddels hebben we een kantoor in het centrum van Amsterdam.


We zijn gespecialiseerd in het vertalen en visualiseren van de kernwaarden van de klant en waar het bedrijf voor staat tot een frisse en passende huisstijl.

Uiteraard draait het hierbij om creativiteit en een gezonde dosis plezier en hard werken.
Dit zijn ook de ingredienten waarmee we zondags het veld in worden gestuurd door Gidon de trainer van de selectie waarin wij beiden spelen, eerst hard werken en op de momenten dat het kan de ontspanning vinden en vertrouwen op je kwaliteiten en de creativiteit.

Dankzij de fijne samenwerking en gezellige werksfeer bij Dutch Designs komen we tot mooie resultaten en dat is ook weer te vertalen naar het voetbal.
Het afgelopen seizoen is meer dan ooit gebleken dat een hecht team boven zichzelf kan uitstijgen.

De selectie is een mix van jong en oud en er zijn genoeg verbinders in de ploeg en daarnaast doet de technische staf er ook alles aan om 1 geheel te 'smeden' tijdens trainingen en gezellige avondjes.

Naast de sportieve prestaties is er ook qua complex en organisatie het e.e.a. verandert bij Alliance in de positieve zin.
Wij zijn sponsor geworden om de club wat terug te geven en daarnaast om ons netwerk te verbreden, we hopen dat meer bedrijven dit voorbeeld volgen!

Een compliment van ons voor het beleid en de weg welke Alliance is ingeslagen!

Groen-Zwarte groet Vincent en Frank

Dutch-Designs