SPONSOR UITGELICHT: De Alliance selectie

Alliance is een plek waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Prestatie door plezier, en plezier door prestatie. Maar bovenal is Alliance een club waar iedereen die zich op een normale manier gedraagt en zich openstelt voor anderen van harte welkom is. Jong en oud, dik of dun, kaal of met een wetlook, student of stukadoor.

Zo hebben een aantal anderen en ik dat ervaren sinds wij vorige zomer, soms na lange verbanden bij andere clubs, terechtkwamen op het groenzwarte nest. Wij troffen een hechte club aan, met een echt verenigingsgevoel, en een selectie die dit gevoel als uithangbord van de club perfect uitdraagt. Met elkaar en voor elkaar, zo kom je het verst.

Deze uitzonderlijke teamgeest legde de basis voor de successen van het afgelopen seizoen, waarin het 2e met veel machtsvertoon kampioen werd en het 1e letterlijk in de slotminuut van het seizoen promotie wist te bewerkstelligen. Twee selectieteams die tegelijk een stap omhoog maken, dat maak je niet vaak mee.

Maar ook buiten het veld proberen we als selectie het clubgevoel op een goede manier te vertegenwoordigen. Zo assisteren selectiespelers geregeld in de kantine, hebben een aantal spelers jeugdteams onder hun hoede, speelden de spelers een grote rol in de festiviteiten rondom de feestelijke opening van het nieuwe complex, en nam een groep spelers deel aan de Grachtenloop om geld op te halen voor een project in Zimbabwe.

Een ander direct uitvloeisel van onze betrokkenheid bij de club prijkt sinds de winterstop rond het hoofdveld, toen onderstaand reclamebord onthuld werd. Sindsdien is de selectie als trotse sponsor direct verbonden aan de vereniging, om zo iets terug te kunnen doen voor iedereen die deze maakt tot wat zij is. In de hoop bovendien dat andere teams ons voorbeeld volgen. Zonder sponsoring kan de club immers niet bestaan!

De Alliance selectie is supporter van Alliance, u toch ook? Neem contact op met sponsorcommissie:
sponsor@alliance22.nl.

Namens de selectie,
Frank Verduijn


Alliance