SPONSOR UITGELICHT: Fysiotherapie Leidsevaart

logoadres leidsevaart
Praktijk voor Fysiotherapie Leidsevaart


Dertien samenwerkende fysio- en manueeltherapeuten vormen het team Fysiotherapie Leidsevaart. De praktijk onderscheidt zich door het leveren van snelle (binnen 3 werkdagen) kortdurende zorg; tevens wordt specialistische paramedische begeleiding geboden aan patiënten met een chronische aandoening. De praktijk is ISO-gecertificeerd en is voorkeurspraktijk/pluspraktijk voor zorgverzekeraars als ACHMEA, CZ, Menzis etc.

Samenwerking met Alliance ’22

Vanaf seizoen 2009-2010 werkt sv. Alliance ’22 al samen met Fysiotherapie Leidsevaart. De samenwerking bestaat in het seizoen 2018-2019 uit:

– het verzorgen van de (para)medische begeleiding van de vrouwen- en meidenteams van Alliance, met name de MO17-1 dat in de semi-landelijke topklasse speelt. Fysiotherapeute Annika Gans (anikaaa@live.nl en 06-23036544) houdt spreekuur elke woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

– het verzorgen van thema-avonden over blessurebehandeling en preventie voor trainers, teamleiders en belangstellenden.

– het houden van een blessurespreekuur voor leden van Alliance.


Blessurespreekuur

Fysiotherapie Leidsevaart verzorgt voor de leden van Alliance een gratis Blessurespreekuur voor leden die in het weekend geblesseerd zijn geraakt. Tijdens dit spreekuur zal een inschatting gemaakt worden van de ernst van de blessure. Er zal gewerkt worden met een vaste therapeut (Frank Greuter) die de trainer zo nodig op de hoogte zal brengen/ houden van de fysieke status van de speler. Wanneer door de fysiotherapeut wordt aangeraden om de blessure verder te behandelen, zal met de desbetreffende speler een afspraak worden ingepland om deze zo snel als mogelijk weer wedstrijdfit te krijgen.

Locatie: Fysiotherapie Leidsevaart, Leidsevaart 254, 2014 HG, Haarlem
Wanneer: Iedere maandag tussen 19:00 en 20:00 uur (op afspraak)
Afspraak maken: Neem maandagochtend voor 11.00 uur contact op met de praktijk: 023 532 48 26
Klacht: Laat bij het maken van een afspraak weten om wat voor klacht het gaat
Therapeut: Frank Greuter
Bij afwezigheid van Frank zal een collega het Blessurespreekuur overnemen.


Website: http://www.fysiotherapieleidsevaart.nl

U kunt uw vragen of verzoeken ook doorgeven via info@fysiotherapieleidsevaart.nl