Sponsor uitgelicht: Vomar

vomar kik actieZO KUN JE ZONDER MOEITE DE KAS VAN JOUW CLUB SPEKKEN!
Het bestuur van sv Alliance ’22 heeft de reeds bestaande overeenkomst met Vomar Voordeelmarkt nieuw leven in geblazen. Leden, familieleden en kennissen van onze club, die bij Vomar Voordeelmarkt hun boodschappen doen, krijgen gratis een persoonlijke Klant-is-Koningkaart(je), ook wel genoemd KIK.
Met die kaart kan de kas van onze club flink worden gespekt. En daar zeggen we natuurlijk geen Nee tegen!


Het enige wat je moet doen, is bij de servicebalie van een Vomar Voordeelmarkt zo’n Klant-is-Koningkaart aanvragen en jouw naam en nummer van de Klant-is-Koningkaart per mail doorgeven aan sponsor@alliance22.nl

 

De contactpersoon bij onze club geeft vervolgens jouw KIK-informatie door aan de Vomar zodat zij weten dat jouw kaart aan onze club is verbonden.
Bij het afrekenen van de boodschappen moet je jouw Klant-is-Koningkaart tonen en worden de totaalbedragen van jouw boodschappen steeds op de kaart bijgeschreven. Na 3 maanden wordt over het totaal van de door jou bestede bedragen 0,5% door Vomar Voordeelmarkt overgemaakt naar onze club.

Dat kan aardig oplopen en …… jij en wij hoeven er maar heel weinig voor te doen.
Met andere woorden: koop allemaal jouw dagelijkse boodschappen bij Vomar Voordeelmarkt en zorg dat je die Klant-is-Koningkaart gebruikt. Je wordt er zelf beter van – want Vomar Voordeelmarkt is een zeer voordelige supermarkt – maar wij als club profiteren er ook van. We rekenen op je!

Ook belangrijk: wij krijgen van Vomar Voordeelmarkt geen enkele persoonlijke informatie over jouw bestedingen, zodat jouw privacy is gewaarborgd.

Clubkledingwinkel-sidebar
vomar kik actie
Bijlagen:
Bewaar het bestand VOMAR KIK-actie circulaire v 010716.pdfVOMAR KIK-actie circulaire v 010716.pdf150 kB19-07-2016 18:15