JO12-3 toont veerkracht

De laatste fase alweer van het seizoen, waar we schommelen tussen 2e/3e klasse in. We bleven in de 2e klasse waar we ook leuke/gelijk opgaande wedstrijden speelden. Na vorige week met 2-2 gelijk gespeeld te hebben bij DSOV.

Waar we eigenlijk de betere waren maar waar de vele kansen er niet ingingen, goede keeper, paal, lat en waar we 3 minuten voor tijd zelfs op een 2-1 achterstand werden getracteerd, En toch in de laatste seconde de verdiende gelijkmaker scoorde. Zaterdag was HBC JO12-2 de tegenstander met een paar grote jongens in de gelederen. Het hele seizoen misten wel één of 2 spelers maar de afgelopen 2 wedstrijden konden we op oorlogssterkte aantreden met 2 wissels. De 1ste helft verliep niet goed, er werd slecht gedekt, er werd weggedoken als HBC op doel schoot. We kunnen over de 1ste helft niet tevreden zijn, 0-3, zie daar de 1-3 ruststand. Mattia was de doelpuntenmaker. Er hing een grote nederlaag in de lucht. In de rust er op gehamerd dat er meer gebuffeld en scherper/feller gedekt moet worden. We zagen de 2e helft een heel ander spelbeeld, de boys pakte het goed op er werd feller verdedigd, HBC had daar geen antwoord op. Er werd goed samen gespeeld, mooie acties, panna`s, uiteindelijk via Laurenz werd het 2-3, die stand stond lang op het scorebord. In het laatste kwart scoorde Christophe de verdiende gelijkmaker en zelfs vlak voor tijd had Laurenz de winnende treffer op zijn pantoffel maar helaas de keeper stond in de weg. Al met al hebben we de afgelopen 2 wedstrijden leuke potjes gezien.
Zaterdag a.s. staat de uitwedstrijd tegen Pancratius in Badhoevedorp op het programma.