JO12-3: Nipt verlies bij Geel Wit

Voor de 3e keer dit seizoen speelden we tegen Geel Wit. De laatste keer, in december, werd het 5-5 nadat we met 3-5 achter hadden gestaan en vlak voor tijd de gelijkmaker werd gescoord door de boys. Het was een topwedstrijd, kijken wat het afgelopen zaterdag bij Geel Wit JO12-2 zou gaan worden.

Na vorige week een dikke nederlaag te hebben gehad en veel Coronagevallen, hadden we nu 2 Coronagevallen. We begonnen beter aan de wedstrijd als vorige week, Geel Wit had vorige week dik gewonnen, dus we wisten dat het een zware wedstrijd zou gaan worden. De 1ste helft ging gelijk op, het spel golfde heen en weer, het was Geel Wit dat op 1 en 2-0 kwam, onze mogelijkheden lag vooral op het schieten van afstand omdat Geel Wit vooral dichtbij hun eigen doel stonden te verdedigen en onze boys niet vroegtijdig aanpakte. Nog in de 1ste helft scoorde Mattia van afstand de 2-1 binnen. WE gingen op jacht naar de gelijkmaker maar in plaats van om zelf te scoren viel de treffer aan de andere kant 3-1. Er was nog niets verloren. De 2e helft kwam Geel Wit op 4-1, maar net als in de 1ste wedstrijd kwamen onze boys nog via Sky (afstand) en Christophe van dichtbij tot 4-3. Er was nog 10 minuten te spelen, dus het kon nog, maar helaas we kwamen de laatste 10 minuten tot 1 doelpoging die net naast ging. De mannen hebben gestreden om toch nog een punt mee te nemen maar helaas……. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Kon. HFC!!!!!