In Memoriam Co Lammers

co lammersAfgelopen week ontvingen wij het droevige bericht dat oud Alliancer Co Lammers is overleden.

Co is als speler bij Alliance binnengekomen en nadat hij zijn carrière als keeper beëindigde, bleef hij in allerlei functies aan “zijn Cluppie” verbonden. Zo runde hij samen met zijn toenmalige vrouw Lia begin deze eeuw de oude kantine, daarna was hij actief als scheidsrechter, trok hij jarenlang mee de lijnen op de grasvelden, bouwde de allereerste dug-out, verzorgde hij voor speciale gelegenheden heerlijke koude buffetten en als de stemming er goed in zat wilde hij ook nog wel eens de microfoon grijpen om het clublied ten gehore te brengen. De laatste jaren was Co in de weekenden al vroeg in de weer om de kleedkamers schoon te maken.

Velen zullen zijn emotionele oproepen tijdens ledenvergaderingen herinneren waarin hij opriep om tegen de verloedering van “ons Alliance” te strijden. We hebben 

Co in al die jaren mogen beleven als een emotioneel mens, vol bravoure, met een kleine hartje en groot als het om zijn kinderen en kleinkinderen ging. 

 

In september is galwegkanker geconstateerd. Daarna is hij snel achter uit gegaan. Co is 8 december overleden. De uitvaart heeft in stilte plaatsgevonden. In de kist droeg hij een Alliance sjaal.

 

In Co verliezen we een markante veelzijdige supporter over wie we nog lang mooie verhalen zullen blijven vertellen. Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen, overige familie en vrienden veel sterkte.

 

Namens Sv. Alliance ‘22

René Goossens