JO12-3: Alweer gelijkspel

Afgelopen zaterdag speelde de JO12-3 zijn 17e wedstrijd van het seizoen. Vanaf 28 augustus hebben we iedere zaterdag gevoetbald, o nee er zat 1 zaterdag een afgelasting bij Zandvoort bij. Zaterdag speelde we een oefenwedstrijd bij Overbos JO12-2.

Ze werden kampioen in de 3e klasse. Na afgelopen 2 weken van een achterstand teruggekomen te zijn in de laatste fase van de wedstrijd waren we benieuwd of nu een keer op voorsprong konden komen. We begonnen de wedstrijd goed met verschillende kansen, maar het was Overbos die op 1-0 kwam, niet veel later werd het 2-0, terwijl wij het betere van het spel hadden maar Overbos ook goed overtikte. Nog voor de rust scoorde Mattia de aansluitings treffer 2-1, daarna liep Overbos uit naar 5-1. Ook nu bleek dat gras onze boys niet zo ligt na ook vorige week op gras te hebben gespeeld bij HFC. De bal werd zwaarder en zwaarder, in de rust ook gezegd dat ze niet moeten gaan koppen, het veld was een beetje drassig maar in principe goed bespeelbaar. Zoals gezegd de boys kwamen net als afgelopen 2 weken terug van een achterstand, ook nu blijkt dat er niet gauw opgegeven wordt, alleen maar positief, via Laurenze, Vincent (1x) en Mattia werd het 5-4. Net als afgelopen weken ook de keeper bij een corner naar voren en uit een afgeslagen corner schoot Vincent van afstand in de linker benedenhoek de gelijkmaker in de touwen 5-5. We scoren veel maar daarentegen krijgen we ook veel doelpunten tegen, een mooi “ïets” om na de winterstop eraan te werken.
Namens de JO12-3 wensen we iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar, ook het jaar waar de club 100 jaar bestaat…..