JO12-3 wint derby in een oefenduel

Rondom de herfstvakantie staan er geen wedstrijden op het programma voor o.a. JO12 teams. De JO12-3 speelt wel in deze periode 2 oefenwedstrijden om toch in het ritme te blijven. Afgelopen zaterdag stond er de oefenwedstrijd thuis tegen onze vrienden van DSS JO12 op het programma. We starten deze wedstrijd wat moeizaam, DSS kreeg wat kleine kansjes, maar naarmate het eerste kwart verstreek ging het lopen bij de boys. De technische staf zagen mooie combinaties alleen de spitsen trokken steeds naar binnen zodat het vrij vol werd in het midden, het 2e kwart aangegeven dat de 2 aanvallers meer langs de zijlijn moesten spelen zodat er ruimte ontstond voor de opkomende mensen van achteruit. De jongens vulden dat erg goed in, want we zagen erg mooie aanvallen met een paar prachtige afstandsschoten van achteruit. DSS werd overrompeld, de ruststand was 6-0. Daar zag het de 1ste paar minuten niet naar uit. Het was een oefenwedstrijd om wat dingen uit te proberen. De 2e helft gaf hetzelfde spelbeeld, naarmate de wedstrijd vorderde werd het allemaal wat minder gezien de 3 tegendoelpunten die we kregen. De uiteindelijke eindstand werd 11-3. De doelpunten werden gemaakt door: Laurenz (5), Daniel (3), Vincent, Sky en Siem.
Volgende week wacht er weer een oefenwedstrijd thuis tegen SVW`27 uit Heerhugowaard.