JO14-3 - Sterk karakter en teamgeest : van 2-0 tot 2-6

Zaterdag speelde JO14-3 uit bij Sporting Krommenie.

Hoewel we het beste speelden, stonden we helaas door 2 fouten halverwege de eerste helft, achter met 2-0.

Het was moeilijk om op het veld te spelen. Het was gras dat onlangs niet was gemaaid en dat ook nat was. De jongens werkten hard en we scoorden 2 doelpunten voor de pauze, dus alles was gelijk klaar voor de 2e helft.

Het teamgesprek tijdens de rust was eenvoudig. Blijf op dezelfde manier spelen, maar verander 2 dingen en jullie zullen winnen.

- Pass de bal harder of hoger vanwege het gras.

- Praat met elkaar en speel als een team - communicatie is belangrijk.

We scoorden nog 4 doelpunten in de tweede helft en we konden de jongens nu met elkaar horen praten; helpen en begeleiden.

De jongens toonden een sterk karakter om niet toe te geven nadat het tegenstanders hun 2 goals had gescoord en een goede teamgeest om samen te werken om een ​​zeer goede overwinning te behalen.

Belangrijk om op te merken: Door ziekte en blessures hadden we maar 11 spelers. Zonder wissels moesten alle jongens de hele wedstrijd hard werken en geen enkele jongen gaf minder dan 100%.

Nog een goed punt om op te merken: de doelpunten werden gescoord door 4 verschillende spelers, wat hun vertrouwen onderstreept.