MO13-1 winst in Purmerend maar……

Voor de MO13-1 stond er afgelopen zaterdag de wedstrijd om klokslag 9 uur in Purmerend, tegen de plaatselijke FC MO13-3 op het programma. Er moest gewonnen worden om evt. door te gaan in de beker, alleen het nadeel was dat Nieuw Sloten pas na 11 uur moest spelen en zodoende kon kijken, mits wij winnen hoeveel doelpunten zij moesten maken om op doelsaldo door te gaan. Waar veel clubs pas laat de uitslag op voetbal.nl zettte Purmerend meteen na de wedstrijd de uitslag erop.

Enfin, de MO13-1 traden op volle oorlogssterkte aan tegen FC Purmerend MO13-3. De 1ste helft was het éénrichtings verkeer op het doel van FC Purmerend, maar net als vorige week hadden we het vizier niet op scherp, er ontstonden weinig kansen, en net als vorige week kwamen we maar, in dit geval tegen  een verdedigend Purmerend, maar moeilijk in het strafschopgebied. Die paar keer dat we in het strafschopgebied kwamen was de keepster onze tegenstander. De ruststand was dus een logische 0-0. De 2e helft werd er ook feller gespeeld door onze meiden, en zie daar na 5 minuten in de 2e helft was het Lynne die de score openbrak. Onze meiden gingen na de 0-1 door met aanvallen, na een kwartier spelen was het Luna B. die de 0-2 liet aantekenen. Zoals gezegd onze meiden deden het prima in de 2e helft, het verzet van Purmerend was gebroken, alleen we vergaten om meer doelpunten te maken maar vlak voor tijd was het Lotta die de 0-3 liet aantekenen, het was prima voetbalweer alleen er kwam in de loop van de wedstrijd meer wind opzetten. 0-3 was dus de eindstand. Onze doelsaldo was na 3 wedstrijden 11-1. Nieuw Sloten moest dus 9 doelpunten verschil maken om door te gaan naar de volgende ronde, half 1 kwam de uitslag erop en zie daar Nieuw Sloten wint met 9-0.

20200912 090019

Ondanks dat we GEEN vaste  keepster hebben, hebben we het goed gedaan, dus nogmaals de “OPROEP” mochten meiden het leuk vinden om te keepen in dit leuke team, meldt je dan aan!!!

Helaas meiden, na een spectaculaire 3 wedstrijden in de beker hebben we toch een mooi resultaat behaald….

Volgende week wacht in de Alliance Arena de 1ste competitiewedstrijd tegen IJmuiden…..