MO13-2 verliest tegen RKDES

Voor de MO13-2 stond er afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen RKDES MO13-1. Tegen MO13-1 teams in de competitie hebben we het altijd lastiger omdat daar ook hun beste speelsters in zitten. Ook afgelopen zaterdag was dat het geval.

Net als vorige week zaterdag begonnen we niet fel aan de wedstrijd, waardoor de tegenstander toch in het zadel wordt geholpen. Want iedere kans was vorige week “raak”. Dat was ook afgelopen zaterdag het geval, buiten een paar mooie reddingen van Noortje. Aanvallers ontbraken in ons team, daarom hebben we Luna de Z in de spits gezet, het was ff wennen, maar naarmate de 1ste helft vorderde, kreeg ze een paar kansjes om vernietigend uit te halen maar steeds werd haar schot geblokt. De MO13-2 heeft nog steeds te maken met 4 lang geblesseerden en gisteren kwam er ook nog bij “scholen open dagen” wat natuurlijk ook belangrijk is. Dus met 3 invallers, 2 uit de MO13-1 en 1 uit de MO11. We gingen met 0-3 rusten. In de kleedkamer weer geprobeerd om verdedigend het weer op de rails te krijgen, vorige week pakten de meiden het goed op, zaterdag was dat gelukkig ook weer het geval. Een prima 2e helft met nu keepster Noortje als veldspeelster en Halina als keepster, we kregen kansen, van Luna de Z werd de bal van de doellijn gehaald, Pien schoot van buiten het strafschopgebied rakelings over. Gescoord werd er helaas niet door de MO13-2, de eindstand werd 0-4.

Hopelijk kunnen we volgende week 2 helften goed spelen, omdat we tegen een heel sterk team spelen, betreft weer een thuiswedstrijd tegen Limmen MO13-1.