MO13-2 4e bij toernooi Onze Gezellen

Na 2 trainingen, stond er afgelopen zaterdag een  winter toernooi  op het programma bij Onze Gezellen voor de MO13-2. Het was koud maar prima voetbalweer. Met 13 speelsters vertrokken we richting Onze Gezellen. Onze 1ste wedstrijd was tegen Onze Gezellen MO13-2, een oude bekende want die kwamen we ook in de competitie tegen.


Destijds verloren we daar met 1-0, waar we de betere waren maar de bal er niet inging. Afgelopen zaterdag verloren we weer met 1-0, waar we ook een tikkeltje beter waren maar nu met weinig kansen. Het was voor de meiden weer ff wennen, na deze lange winterstop. De 2e wedstrijd gng tegen Purmerland MO13-1. Grote meiden, en ze zijn van de 3e naar de 2e klasse gegaan. Verrassend kwamen we op 0-1 door een mooie aanval over rechts waar Iva voorzette en Luna de Z. de bal hard achter de keepster schoot. Daarna werd Purmerland sterker, uiteindelijk werd Purmerland sterker, de eindstand werd 3-1 voor Purmerland. De 3e wedstrijd ging tegen Onze Gezellen MO13-1, gaan ook van de 3e naar de 2e klasse. Veel grote, stevige meiden, het was alleen maar tegenhouden om de score zo laag mogelijk te houden, want de 1-0 lag al binnen een paar seconde in het net, en wat ons gewoonte niet is toch maar met 5 verdedigers spelen. De einduitslag in deze wedstrijd (alle wedstrijden duren 25 minuten) werd 4-0.  Purmerland werd 1ste door alles te winnen en onze meiden werden 4e op dit wintertoernooi van Onze Gezellen.

De MO13-2 begint de voorjaarscompetitie met 3 thuiswedstrijden. Volgende week wacht in de vroege ochtend ADO`20  uit  Heemskerk.

Robin de Zwart