MO13-2 verliest nipt van Hoofddorp

In 2 weken tijd reisde de MO13-2 weer af naar Hoofddorp. Dit keer was Hoofddorp MO13-2 de tegenstander. De tegestander bivakkeert als 2e in deze competitie. Alweer moest er gestreden worden tegen allemaal lange meiden.

Op dit moment heeft de MO13-2 wat blessure gevallen maar niettemin konden we toch aantreden tegen Hoofddorp. Sinds 24 augustus spelen we elke zaterdag een wedstrijd, zelfs in de afgelopen vakantieperiode, waar veel teams vrij hadden, werd er competitie gespeeld. Er werd bij Hoofddorp op veld 7 gespeeld, we waren het eerste kwartier zeker niet de mindere van Hoofddorp, maar de 1ste de beste uitval van Hoofddorp leverde gelijk een doelpunt op 1-0. We leverde tegen de nummer 2 goed tegenstand, maar de bal wilde er niet in, het werd nog voor de rust 2 en 3-0. De 2e helft gaf een ander spelbeeld. Waar de ballen er de eerste helft niet ingingen werd het door Jolijn 3-1, en 10 minuten later 3-2 door Maartje. Er was niet lang meer te spelen met in het achterhoofd toch het idee om met 4 aanvallers te spelen om toch nog een gelijkspel af te dwingen. Maar we kregen vlak voor tijd de bal niet uit de verdediging waardoor Hoofddorp de waarschijnlijke beslissing scoorde 4-2, maar met nog 1 minuut op de klok was het toch Jolijn die de 4-3 scoorde, maar helaas de tijd was er niet meer om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. De meiden hebben deze wedstrijd ook weer gestreden, prima inzet meiden!!!!!!

Volgende week wacht de MO13-2 de vroege thuiswedstrijd tegen Geel Wit……..KOM ALLEN KIJKEN!!!!!